Nyhetsbrev

Vad tiden går fort! Heffas valpar är redan 5 månader och de är så fina allihop!

Nu är planerna för 2022 färdiga! Vi kommer om allt går som det ska att ha två kullar det här året/början på nästa.

Majken kommer få sin första kull och paras under sensommaren/hösten med Doggidoodles Bangsi, en hane som importerats från Belgien och ägs av Pomonadalens labradoodle. Bangsi är en trygg, stabil och social hane. Han är röd med vitt bröst och av storleken medium.

Majken Bangsi

Runt årsskiftet 22/23 planerar vi att para Heffa. Hane är inte riktigt bestämd så det återkommer vi med. Vi är väldigt nöjda med valparna i Blomsterkullen så eventuellt kommer vi att göra om den kombinationen men jag vill vänta lite med det beslutet.

Heffa

När Majken är konstaterad dräktig öppnar jag intresseanmälan. Då är ni som är intresserade av en valp välkomna att skriva ett mail där ni berättar vem ni är, hur ni bor, arbetar och hur en valp kommer att få det hos er.

Nu håller vi tummarna att allt går som det ska!

Bästa hälsningar,

Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s