Valpar!

Majken är parad med Bangsi (Bruno) som ägs av Pomonadalens labradoodle. (Bilder finns på Instagram, Facebook och hemsidan) Majken är en snäll, social och trygg medium-tik. Hon är lättlärd och full av energi och vill gärna vara med där vi i familjen befinner oss både i aktivitet och vila. Hon har en tydlig ”av- och på-knapp”. Hon är underbart ljus-, nästan guldigt caramel-färgad.  Det här är Majkens första kull och vi ser verkligen fram emot att följa hennes valpar.

Bangsi är en nätt, röd medium-hane som är väldigt graciös. Hans familj beskriver honom som väldigt snäll, social och lugn. 

Det var en fröjd att se dem tillsammans, väldigt lika i temperamentet!

Vi förväntar oss valpar i storleken små medium/medium och en valp från den här kullen kommer att kosta 48 000:-  inkl. moms.

Valparna kommer att födas i början/mitten av Oktober och blir färdiga att flytta till sina nya familjer i början/mitten av December.

Om ni är intresserade av en valp i Majken/Bangsis kull skriver ni ett mail och berättar om er och hur en valp skulle få det hemma hos er. När sedan valparna är födda kommer jag att skicka valperbjudande utifrån intresseanmälningarna och det datum ni ställt er i kö. Jag kommer sedan att hålla de som får erbjudande och bestämmer sig för valp uppdaterade med info och bilder. Vid sex veckors ålder är det dags för ett första besök och vid åtta veckors ålder flyttar valparna hem till sina nya familjer. Eftersom vi kommer flytta under hösten kommer det vara svårt för oss att ha kvar valpar efter 8 veckors ålder så kontrollera era kalendrar noga innan ni bestämmer er för valp.

Nu håller vi tummarna att allt går som planerat och att ni som önskar valp ska bli lyckliga labradoodle-ägare i December!

Ha en fortsatt skön sensommar!

Bästa hälsningar, 

Ulrika

2 reaktioner till “Valpar!

 1. Så underbara valpar!

  Jag hade så gärna velat ge en av dem ett hem, men nu har vi redan två hundar boende hos oss. En av hundarna är dock min systers så den kommer flytta tillbaka inom en snar framtid. Men den här gången passar det inte.

  Däremot skulle jag gärna vilja vara i kön som du nämner så att vi kanske har större chanser nästa gång möjligheten kommer. Hur ställer man sig i kön? Är det en ny kö nästa gång ni får valpar?

  Mvh Ingrid

  Skickat från min iPhone

  1. Hej Ingrid! Den aktuella kullen föds i mitten av Oktober med leverans i mitten av December. Om allt går enligt planerna kommer Haffa få en kull till våren, troligtvis i April/Maj. Jag kommer lägga ut på hemsidan och på sociala medier när man kan anmäla intresse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s