Valparna är här!

Torsdagen den 6/10 föddes Majken och Bangsis valpar!

Allt har gått bra och det är fem fina, friska och pigga små krabater; tre hanar och två tikar. De sover, äter och går upp fint i vikt och Majken är en fantastisk mamma.

Vi räknar med att valparna blir av mediumstorlek i denna kombination. Valparna är alla tvåfärgade i färgskalan aprikost till rött med små vita tecken. Det föddes 3 hanar och 2 tikar och i nuläget finns en tik och två hanar att tinga. Är ni intresserade skickar ni ett mail till evaulrikaholst@gmail.com där ni berättar lite om er själva och om hur valpen kommer att få det hos er.

Det kan vara bra att veta att det är svårt att uttala sig om hundarnas personlighet under deras första fyra veckor då de främst äter och sover den tiden men med tanke på hur trevliga föräldrarna är så kan det inte bli annat än sociala, trygga och kloka hundar av de här valparna när de växer upp.
Valparna är redo att flytta till egna hem när de fyllt 8 veckor den 1:a december. Vi har endast möjlighet att ha kvar valp enstaka dagar efter detta datum så kolla kalendern innan ni tackar ja. 
Som köpare har man möjlighet att komma hit och träffa valparna när de är 6 veckor gamla och vi föreslår lördagen den 19 november klockan 13-15. Kan ni inte besöka oss innan hämtning så lovar jag extra bilder för att stilla nyfikenheten. 

Majken som valp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s