Nyhetsbrev

Här kommer årets första nyhetsbrev!

Vi planerar en kull efter Heffa under våren. Hon kommer paras med Hööks Baccus vid nästa löp vilket troligtvis blir i mitten av februari.

Heffa är en mjuk, kärleksfull miniatyrtik med mycket integritet. Hon är lättlärd och full av energi och upptåg och är gärna med där vi i familjen befinner oss både i aktivitet och vila. Hon har en tydlig ”av- och på-knapp”. Till färgen är hon rödaprikos med vita tecken.

Baccus är en röd miniatyrhane som ägs av Hööks Labradoodles och de beskriver honom såhär;

Baccus är så full av liv och det går aldrig att ta miste på hans glädje när man möts. Baccus är samtidigt väldigt balanserad och har lätt för att slappna av i alla miljöer. Han har lätt för att lära och är ständigt vaken för att utveckla kommunikationen med både sin familj och vänner. Han är en minilabradoodle när de är som bäst. 
Är ivrig och aktiv i lekar och har väldigt lätt för att koppla av när han inte ska göra något särskilt. Han är lyhörd och nyfiken och vill göra det som förväntas av honom. Han är underbart klok i möten med alla hundar och alla hundar gillar honom. Baccus är ovanligt begåvad i kommunikation med både människor och hundar av alla åldrar och storlekar.”

Vi förväntar oss röda valpar, eventuellt med vita tecken, i storleken mini och en valp från den här kombinationen kommer att kosta 50 000:-  inkl. moms.

Valparna kommer att födas i början/mitten av April och blir färdiga att flytta till sina nya familjer i början/mitten av Juni.

Om ni är intresserade av en valp i Heffa/Baccus kull skriver ni ett mail till evaulrikaholst@mail.com och berättar om er och hur en valp skulle få det hemma hos er. När sedan valparna är födda kommer jag att skicka valperbjudande utifrån intresseanmälningarna och det datum ni ställt er i kö. Jag kommer sedan att hålla de som får erbjudande och bestämmer sig för valp uppdaterade med info och bilder. 

Vid sex veckors ålder är det dags för ett första besök och vid åtta veckors ålder flyttar valparna hem till sina nya familjer. Vi har inte möjlighet att ha kvar valpar efter 8 veckors ålder så kontrollera gärna era kalendrar noga innan ni bestämmer er för valp.

Nu håller vi tummarna att allt går som planerat och att ni som önskar valp ska bli lyckliga labradoodle-ägare i Juni!

Ha en fortsatt skön Januari!

Bästa hälsningar, 

Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s