Nyhetsbrev!

Här är nyhetsbrev med årets valpplaner!

Kull 1:

Majken är parad med Nestor! 

Majken är en snäll, social och trygg medium-tik. Hon är lättlärd och full av energi och vill gärna vara med där vi i familjen befinner oss både i aktivitet och vila. Hon har en tydlig ”av- och på-knapp”. Hon är underbart ljus-, nästan guldigt caramel-färgad.  Det här är Majkens andra kull och vi ser verkligen fram emot att följa den här kullen också.

Nestor ägs av Hööks Labradoodles och är en nätt, röd/vit medium-hane med ett väldigt trevligt temperament. Han är något mindre än Majken och väger ca 13-14 kg.

Vi förväntar oss valpar i storleken medium och en valp från den här kullen kommer att kosta 50 000:-  inkl. moms.

Valparna kommer att födas i början av Juni och blir färdiga att flytta till sina nya familjer i början av augusti.

Kull 2

Heffa kommer att paras med Baccus igen vid nästa löp (hane kan komma att ändras), vilket förhoppningsvis blir i mitten av juli.

Valparna föds i mitten av september och flyttar till sina nya familjer i mitten av november.

Heffa är en mjuk, kärleksfull miniatyrtik med mycket integritet. Hon är lättlärd och full av upptåg och är nog den mysigaste lilla hund man kan tänka sig. Även hon har en tydlig ”av- och på-knapp”. Till färgen är hon rödaprikos med vita tecken.

Baccus är en röd miniatyrhane som ägs av Hööks Labradoodles och de beskriver honom såhär;

Baccus är så full av liv och det går aldrig att ta miste på hans glädje när man möts. Baccus är samtidigt väldigt balanserad och har lätt för att slappna av i alla miljöer. Han har lätt för att lära och är ständigt vaken för att utveckla kommunikationen med både sin familj och vänner. Han är en minilabradoodle när de är som bäst. 
Är ivrig och aktiv i lekar och har väldigt lätt för att koppla av när han inte ska göra något särskilt. Han är lyhörd och nyfiken och vill göra det som förväntas av honom. Han är underbart klok i möten med alla hundar och alla hundar gillar honom. Baccus är ovanligt begåvad i kommunikation med både människor och hundar av alla åldrar och storlekar.”

Här förväntar oss röda valpar, eventuellt med vita tecken, i storleken mini och en valp från den här kombinationen kommer att kosta 50 000:-  inkl. moms.

                                                                                                

Om ni är intresserade av en valp ur någon av kullarna skriver ni ett mail till evaulrikaholst@gmail.com och berättar om er och hur en valp skulle få det hemma hos er. Skriv också gärna om det är en speciell kull ni är intresserade av eller om ni kan tänka er båda samt om ni vill ha tik eller hane. När sedan valparna är födda kommer jag att skicka valperbjudande utifrån intresseanmälningarna och det datum de kommit in. Jag kommer sedan att hålla de som får erbjudande och bestämmer sig för valp uppdaterade med info och bilder. Vid sex veckors ålder är det dags för ett första besök och vid åtta veckors ålder flyttar valparna hem till sina nya familjer. Vi kan tyvärr inte ha kvar valpar så många dagar efter 8 veckors ålder så kontrollera era kalendrar noga innan ni bestämmer er.

Nu håller vi tummarna att allt går som planerat och att ni som önskar valp ska bli lyckliga labradoodle-ägare i sommar/höst!

Ha en fortsatt skön vår!

/Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s