VALPAR

Torsdagen den 6/10 föddes en fantastiskt fin kull valpar här på Wilmot’s . Det är vår caramel-färgade tik Majken som är mamma (49 cm i mankhöjd och väger 15 kg) och pappa är den röda mediumhanen  Bangsi (ca 48cm i mankhöjd och väger 10 kg.) som ägs av Pomonadalens Labradoodle. Vi räknar med att valparna blir av mediumstorlek med denna kombination. Valparna är alla tvåfärgade i färgskalan aprikost till rött med små vita tecken. Det föddes 3 hanar och 2 tikar och just nu finns en otingad tik och ett par otingade hanar som ni kan ha möjlighet reservera.

Valparna är redo att flytta till egna hem när de fyllt 8 veckor den 1:a december och är då veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och chipade. De är även registrerade i WALA. Med sig till sitt nya hem får valpen ett valppaket med foder, ett häfte med valpråd, liten leksak, en filt med doft av Majken och syskonen och lite annat.
 
Majken är en snäll, social och trygg medium-tik. Hon är lättlärd och full av energi och vill gärna vara med där vi i familjen befinner oss både i aktivitet och vila. Hon har en tydlig ”av- och på-knapp”. Hon är underbart ljus-, nästan guldigt caramel-färgad.  Det här är Majkens första kull och vi ser verkligen fram emot att följa hennes valpar.

Bangsi är en nätt, röd medium-hane som är väldigt graciös. Hans familj beskriver honom som väldigt snäll, social och lugn. 

Både Majken och Bangsi har genomgått alla hälsotester med finfina resultat.

Det var en fröjd att se dem tillsammans, väldigt lika i temperamentet!

Om ni är intresserade, skriv ett mail till evaulrikaholst@gmail.com och berätta lite om er själva och vad ni kan erbjuda en valp.

Bangsi
Majken